VVS-montering

Har du en vask, toilet eller anden VVS der skal monteres, så kan vi hjælpe.

VI har mange års erfaringen indenfor VVS branchen og er alle uddannede VVS’ere. Derfor kan du trygt lade os stå for din VVS-montering.

Ring til os allerede i dag – vi arbejder også med 24/7 service, hvis det skulle være nødvendigt.

Få et uforpligtende tilbud

Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf - max 200MB

VVS Amager Badekar med bruser

Professionel montering af dit VVS

Abselonvvs-Service er din VVS’er i København og på resten af Sjælland.

Vores ansatte er alle uddannede VVS’ere, så du altid får korrekte og kvalitetsrige monteringer. Med over 16 års erfaring i branchen, kan vi hjælpe dig med montering af vask, væghængt toilet montering, ventilator badeværelse montering, udskiftning af toilet og meget mere.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine VVS-monteringer, hvad end det er toilet montering, hane eller blandingsbatteri og er klar til at rykke ud hurtigt. Vi kan i mange tilfælde klare din montering eller udskiftning på samme dag.

Anmeldelser

Trustpilot

Khosrow Simyab

★★★★★

5 stjerner er fortjent

Rigtig glad for udført arbejdet, hurtigt og effektivt 🙂 Varmt anbefales
Trustpilot

Lars Balth Joensen

★★★★★

Super service

Super service. Fast and efficient. Polite guys who knew what they were doing. Problem solved quickly.
Trustpilot

Nadia

★★★★★

5 stjerner!!!

Høflige, hurtige og effektive. Meget positiv oplevelse 🙂

Anmeldelser

Kvalitetsrige VVS-monteringer

Vores VVS’ere er klar på alle opgaver og kan på baggrund af deres store erfaring også være behjælpelig i næsten alle situationer. 

Vi udfører blandt andet nedenstående VVS-monteringer:

Har du en anden slags VVS-montering i tankerne? Abselonvvs-Service klarer næsten alle opgaver indenfor montering, så tøv endelig ikke med at kontakte os med lige præcis din opgave.

Varme i gulvet på badeværelse

Vi lever af vores tilfredse kunder

Vi er hos Abselonvvs-Service rigtige dygtige til vores arbejde, hvilket resulterer i glade og tilfredse kunder.

Hos os er kunden nemlig altid i fokus. Dermed får du altid god service, samt hurtig og effektiv montering eller udskiftning af sanitet og VVS. Vi har mange års erfaring med montering af væghængt toilet, montering af vask osv. Derudover kommer vi altid til den aftale tid, så du ved præcis hvornår vi ankommer på din ejendom og sørger for at ordne din montering håndvask, toilet, væghængt toilet montering eller noget helt fjerde.

Hos os er kunden altid i fokus

Vores ansatte nyder at hjælpe vores kunder med deres VVS, hvor der altid ydes en ekstra indsats. En hurtigt og effektiv, eksempelvis væghængt toilet montering, montering af håndvask og lign. skaber en glad og tilfreds kundekreds. Vi er lokaliseret ved Kastrup og Amager, men kører gerne ud til hele Sjælland

Skal du også blive en del vores tilfredse kundekreds? Så kontakt os med din opgave og så vender vi tilbage med hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig gerne et personligt tilbud på alt fra montering af væghængt toilet, udskiftning af blandingsbatteri, til montering af toilet.

Badeværelsesrenovering VVS Amager

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi sidder vi klar til at tage imod dine henvendelser. Det er alment kendt at en VVS’er kan foretage udskiftning af toilet, men vi kan faktisk hjælpe dig med meget mere end det. 

Vi kan udover montering også hjælpe med udskiftning af bl.a.:

Med over 16 års erfaring er vores ansatte altid klar til at svare på alle dine spørgsmål og glæder sig til at høre om dine VVS-projekter på din ejendom.

Hermed kan vi sammen tage en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder, hvor vi kan skræddersy et tilbud til lige præcis dine behov for VVS-montering. Vi hjælper også gerne hvis du bare er nysgerrig på hvad eksempelvis nyt toilet montering koster eller hvad montering af toilet tager af tid.

Ring til os på tlf. nr.: 42 56 83 85 eller send os en mail: info@abselonvvs-service.dk med din opgave. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi kan i mange tilfælde klare din montering eller udskiftning på samme dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Indhent et tilbud