Nyt badeværelse

Når du skal have nyt badeværelse er det vigtigt at det bliver udført korrekt. Derfor vil vi altid gerne hjælpe dig. VI er autoriseret VVS’er med mere end 16 års erfaring i branchen, og har lavet mange badeværelser gennem tiden. Kontakt os allerede i dag. 

Få et uforpligtende tilbud

Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf - max 200MB

Varme i gulvet på badeværelse

Skal du have nyt badeværelse?

Abselonvvs-Service er din erfarne og autoriseret VVS’er når du skal forny dit badeværelse. Uanset om du skal have VVS montering af håndvask, lagt gulvvarme, deplaceret afløb eller andet, så kan vi hjælpe dig med dit VVS.

Med et helt nyt eller blot renoveret badeværelse bliver boligen opgraderet, hvor du får det badeværelse du altid har drømt om. Her hos Abselonvvs-Service kan vi hjælpe dig med det ønskede VVS på badeværelset.

Specialister i badeværelser

Der er næsten ikke to badeværelser som er ens. Derfor har vi sørget for at være eksperter og specialister i næsten alle former for autoriseret VVS, så vi altid kan være din effektive og professionelle samarbejdspartner. Vi kan i næsten alle tilfælde rykke ud til at dig hurtigt og effektivt få klaret din opgave.

Ved at vælge os får du det VVS badeværelse du drømmer om.

Kontakt os med dine tanker og overvejelser om et nyt badeværelse, og så kan vi sammen tage en uforpligtende snak og give et bud på en pris.

Anmeldelser

Trustpilot

Khosrow Simyab

★★★★★

5 stjerner er fortjent

Rigtig glad for udført arbejdet, hurtigt og effektivt 🙂 Varmt anbefales
Trustpilot

Lars Balth Joensen

★★★★★

Super service

Super service. Fast and efficient. Polite guys who knew what they were doing. Problem solved quickly.
Trustpilot

Nadia

★★★★★

5 stjerner!!!

Høflige, hurtige og effektive. Meget positiv oplevelse 🙂

Anmeldelser

Få autoriseret hjælp til dit VVS

Hos Abselonvvs-Service kan vi hjælpe dig med VVS på badeværelset.

Med over 16 års erfaring er vi altid forberedte på enhver situation, hvor vores ekspertise kommer til udtryk i vores kvalitetsrige håndværk. Vores ansatte er alle autoriseret VVS’er og har en passion for at levere det bedste resultat til alle vores kunder. Så selvom vi er effektive, bliver der aldrig sparet på VVS løsningernes kvalitetsniveau. Vi er lokaliseret på Amager og Kastrup, men kører ud til hele Sjælland.

Længere nede kan du også læse om pris på nyt badeværelse, og hvordan du kan få et uforpligtende tilbud på dit VVS badeværelse.

VVS Amager Håndvask på badeværelse

Hvad er prisen på nyt badeværelse?

Prisen kan variere alt efter omfanget og typen af opgaver der skal udføres. Med vores ekspertise og erfaring, kan vi tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine badeværelsesdrømme.

Kontakt os for at høre mere om et nyt badeværelse pris, samt for at få et uforpligtende tilbud på VVS badeværelse.

VVS Amager Badekar med bruser

Hvad koster nyt badeværelse?

Et badeværelse er noget helt personligt og unikt, og det kan designes så det næsten kun er fantasien der sætter grænser. Det er derfor også svært at give en nyt badeværelse pris, da det kan varierer meget.

Vi hører derfor meget gerne fra dig om dine ønsker så vi kan give dig et ordenligt svar og tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Vores autoriseret VVS’ere sidder klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud.
Ring til os på tlf. nr.: 42 56 83 85 eller send en mail til info@abselonvvs-service.dk. Du kan også kontakte os gennem formularen og så vender vi altid hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre om dine overvejelser og badeværelsesdrømme. Lad os hjælpe dig med en fordelagtig nyt badeværelse pris.

Indhent et tilbud