Gulvvarme

Drømmer du om varme i gulvet i din bolig? Så står Abselonvvs-Service klar til at hjælpe med en kvalitetsbevidst montering og installation af gulvvarme som VVS’ere.

Få et uforpligtende tilbud

Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf - max 200MB

Varme i gulvet på badeværelse

Opnå en række af fordele med vvs gulvvarme

Når du benytter gulvvarme af VVS’er som opvarmningsløsning, opnår du en række fordele. Du opnår bl.a. at der ikke er fodkoldt i boligen, da varmen kommer nedefra. På baggrund af at varmen kommer nedefra får du også en mere jævn opvarmning af boligen, da varmen stiger opad. På den måde er der ikke steder, som er varmere end andre steder i boligen.

Gulvvarmen anvender også varmen, der kommer fra gaskedler eller varmepumper mere effektivt. En anden fordel er at VVS gulvvarmen heller ikke skal bruge en masse unødig plads såsom radiatorer, og du har derfor mere plads til indretningen af rummene. Til slut er denne løsning også specielt godt for indeklimaet i din bolig.

Samtidigt kan du også nemmere regulere temperaturen, ved en foretaget termostat montering. Vores service er løsningen for dig der ønsker en bedre, og mere effektiv opvarmningsmåde. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig!

Vi kommer gerne ud og hjælper med din gulvvarme montering.

Anmeldelser

Trustpilot

Khosrow Simyab

★★★★★

5 stjerner er fortjent

Rigtig glad for udført arbejdet, hurtigt og effektivt 🙂 Varmt anbefales
Trustpilot

Lars Balth Joensen

★★★★★

Super service

Super service. Fast and efficient. Polite guys who knew what they were doing. Problem solved quickly.
Trustpilot

Nadia

★★★★★

5 stjerner!!!

Høflige, hurtige og effektive. Meget positiv oplevelse 🙂

Anmeldelser

Professionel montering af gulvvarme

Hos Abselonvvs-Service har vi specialiseret os i montering og gulvvarme service. Med VVS gulvvarme fra Abselonvvs-Service får du en hurtig og effektiv udførelse af fagfolk der har fokus på god kundeservice og glade kunder. Så hvad end du måtte have spørgsmål eller andet står vi klar til at rådgive dig, og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Det er ikke kun gulvvarmetermostat montering, som vi kan hjælpe dig med. Skulle du stå og mangle hjælp til montering af din termostat, står vi også klar til hjælpe. Vi kan foretage udskiftning af termostaten i din bolig så dit hjem altid er varmt og trygt.

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder. Derfor kan du være sikker på at en aftale er en aftale, og du får, hvad du betaler for med en hurtigt og effektiv tilgang.

Kontakt os hvad end du har brug for vvs gulvvarme hjælp, eller måske bare skal have lavet udskiftning af termostaten. Vi er her for at hjælpe dig med din gulvvarme montering.

Varme i gulv klinker på toilet

Vi udfører alle gulvarme service opgaver

Om det er gulvvarme eller andet VVS-arbejde, der skal udføres, står vi klar til at hjælpe. På baggrund af vores mere end 16 års erfaring kan du hos Abselonvvs-Service være sikker på optimal udførelse af dit næste projekt. Vi er lokaliseret ved Amager og Kastrup, men kører ud til hele Sjælland.

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud på VVS gulvvarme og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud